Over Katmandu

Our goal is your succes

Kathmandu is als hoofdstad van Nepal dé uitvalsbasis voor wie de Himalaya wil beklimmen. Zowel individuen als groepen trekken er naar toe om er hun expeditie te starten. Een expeditie naar de hoogste bergen ter wereld. Technische en veeleisende bergen die vaak te moeilijk zijn om alleen te worden beklommen.

Laat onze organisatie uw partner zijn op uw expeditie. Een expeditie naar doelen die het hele team raken en inspireren. Een expeditie naar het beste in onszelf. Naar meer zelfsturing, verantwoordelijkheidsgevoel, openheid, duidelijke communicatie, begrip, focus, plezier en effectiviteit. Dit alles met voldoende momenten om te acclimatiseren, om te wennen aan de ‘hoogte’ en neer te kijken op de mooie weg die we al afgelegd hebben.

Katmandu is een betrokken en betrouwbare partner die actief met u meedenkt over de gewenste doelen voor teambuilding, teamcoaching, en individuele coaching. Wij werken persoonlijke en praktijkgerichte programma’s uit die impact hebben op uw teamleden en op uw organisatie als geheel.

Ons team bestaat uit een grote pool aan gecertificeerde coaches die over de nodige skills en attitude beschikken om de gewenste veranderingen te creeren.

Hier zijn wij trots op!